default-image

«Γκίνια» έφερε η πράσινη τσόχα σε 6 άτομα

Χανιά
«Γκίνια» έφερε η πράσινη τσόχα σε 6 άτομα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν στα «πράσα» πάνω από την πράσινη τσόχα

Έξι συλλήψεις έγιναν το βράδυ της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου στα Χανιά.

Αστυνομικοί μπήκαν για έλεγχο σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 37χρονης όπου βρήκαν πέντε άνδρες ηλικίας 26, 44, 51, 63, 67 ετών να παίζουν παράνομα τυχερά παιχνίδια και συγκεκριμένα ζάρια.

Πρόκειται για ένα από τα απαγορευμένα τυχερά παιχνίδια και η συμμετοχή σε αυτό καθίσταται παράνομη, συνεπώς τόσο οι παίκτες όσο και η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Τα «ωραία» της υπόθεσης ωστόσο δε σταματούν εδώ αφού σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες αλλά και στην επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.080 ευρώ και ένα ζεύγος ζάρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δείτε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες (18.12.2018) το βράδυ στα Χανιά, έξι ημεδαποί πέντε άνδρες ηλικίας 26, 44, 51, 63, 67 ετών και 37χρονη, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, χθες (18.12.2018) το βράδυ, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 37χρονης ημεδαπής.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η 37χρονη ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και ο 63χρονος ως υπεύθυνος είχαν επιτρέψει σε τέσσερα άτομα την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια) οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.080 ευρώ και ένα ζεύγος κύβοι ( ζάρια).

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News