Βίντεο που ραγίζει καρδιές: Ερμήνευσαν τραγούδι στη νοηματική

Χανιά
Βίντεο που ραγίζει καρδιές: Ερμήνευσαν τραγούδι στη νοηματική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυνατό μήνυμα αγάπης σ' ένα πρωτότυπο μουσικό δρώμενο

Με ένα  πρωτότυπο μουσικό δρώμενο που συγκινεί η χανιώτικη καλλιτεχνική ομάδα «Πασπαρτού» γιόρτασε τα έκτα γενέθλια της.

Μικροί και μεγάλοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των μελών της ομάδας κύκλωσαν την Πλατεία Δικαστηρίων και ερμήνευσαν το τραγούδι «Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου» στη νοηματική γλώσσα.

Σε όποια γλώσσα κι αν το πεις, η ουσία είναι ίδια. Όταν όμως δεν αντηχεί στα αυτιά κάποιων ανθρώπων, αντηχούν τα μηνύματα που εκπέμπει στην καρδιά τους.

Η ερμηνεία του αγαπημένου τραγουδιού του Μίνωα Μάτσα στη νοηματική γλώσσα από κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των μελών της καλλιτεχνικής ομάδας «Πασπαρτού», σκόρπισε συγκίνηση σε όσους βρέθηκαν στην Πλατεία Δικαστηρίων.

Στίχοι που μιλούν στη ψυχή δοσμένοι στη γλώσσα των κωφάλαλων συνανθρώπων μας. Αποδεικνύοντας πως το συναίσθημα γίνεται ακόμη πιο δυνατό όταν χρειαστεί να εκπαιδευτείς για να το εκφράσεις.

Η μουσικοθεατρική ομάδα passe-pARTout ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2012. Αποτελείται από νέους, μαθητές και φοιτητές, που επικοινωνούν και εκφράζονται μέσω της μουσικής. Με το τελευταίο τους δρώμενο θέλησαν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News