Στη φυλακή ο 43χρονος που βίαζε ανήλικη - Τι ισχυρίστηκε ο ίδιος

Χανιά
Στη φυλακή ο 43χρονος που βίαζε ανήλικη - Τι ισχυρίστηκε ο ίδιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίθηκε ένοχος και προφυλακίστηκε ο 43χρονος που υπνώτιζε τον πατέρα και βίαζε την ανήλικη

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνα γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 43χρονος από  το Λίβανο που κατηγορείται για το βιασμό  ανήλικης το περασμένο καλοκαίρι στα Χανιά με ανατριχιαστικά στοιχεία να έχουν δει το φως της δημοσιότητας .

Ο 43χρονος κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες του βιασμού, αποπλάνησης ανηλίκου και κατάχρησης σε ασέλγεια.

Ο ίδιος ωστόσο ο κατηγορούμενος που οδηγήθηκε σήμερα στον Ανακριτή ισχυρίζεται ότι είναι αθώος, γεγονός που υποστηρίζουν και οι φίλοι του.  Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του αναμένονται περισσότερα στοιχεία από το κινητά και το λαπ τοπ καθώς θα ελεγχθούν τα μηνύματα και οι συνομιλίες των δύο πλευρών.

Έβαζε υπνωτικά στο ρόφημα του πατέρα

Το κορίτσι γεννημένο επίσης στο Λίβανο ζει μόνιμα με τη μητέρα του στο Βέλγιο και έφτασε στα Χανιά στα τέλη Ιουνίου όπου παρέμεινε μέχρι τις 14 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, στο διάστημα της παραμονής της στο σπίτι όπου ο δράστης συγκατοικούσε με τον πατέρα της, ο 43χρονος προχωρούσε συστηματικά σε παρά φύση και στοματική ασέλγεια σε βάρος της. Μάλιστα για να ικανοποιεί ανενόχλητος τις αρρωστημένες ορέξεις του, έβαζε υπνωτικά χάπια στο ρόφημα του πατέρα ώστε να βρίσκεται συνεχώς σε λήθαργο. Στη συνέχεια απειλούσε τη 13χρονη πως αν αποκαλύψει το βιασμό, θα σκοτώσει τον πατέρα της. Από την προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων προέκυψαν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News