Βιασμός 13χρονης στα Χανιά - Τη βίαζε αφού υπνώτιζε τον πατέρα της

Χανιά
Βιασμός 13χρονης στα Χανιά - Τη βίαζε αφού υπνώτιζε τον πατέρα της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατριχιαστικά στοιχεία για το βιασμό ανήλικης η οποία δεχόταν απειλητικά SMS

Ξεπερνούν και την πιο διεστραμμένη φαντασία όσα έπραττε επί δύο ολόκληρους μήνες στο κορμάκι της 13χρονης κόρης του φίλου και συγκατοίκου του στα Χανιά, ένας 43χρονος από το Λίβανο. Η απίστευτη υπόθεση βιασμού αποκαλύφθηκε στις αρχές της εβδομάδας όταν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων προσήγαγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο τον σάτυρο μετά από σήμα της Ιντερπόλ.

Η 13χρονη ταξίδεψε με την μητέρα της από το Βέλγιο στα Χανιά ,καταγγέλλοντας στις αρχές ότι το περασμένο καλοκαίρι την περίοδο των διακοπών της στην Κρήτη, βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 43χρονου Λιβανέζου.

Έβαζε υπνωτικά στο ρόφημα του πατέρα

Το κορίτσι γεννημένο επίσης στο Λίβανο ζει μόνιμα με τη μητέρα του στο Βέλγιο και έφτασε στα Χανιά στα τέλη Ιουνίου όπου παρέμεινε μέχρι τις 14 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, στο διάστημα της παραμονής της στο σπίτι όπου ο δράστης συγκατοικούσε με τον πατέρα της, ο 43χρονος προχωρούσε συστηματικά σε παρά φύση και στοματική ασέλγεια σε βάρος της. Μάλιστα για να ικανοποιεί ανενόχλητος τις αρρωστημένες ορέξεις του, έβαζε υπνωτικά χάπια στο ρόφημα του πατέρα ώστε να βρίσκεται συνεχώς σε λήθαργο. Στη συνέχεια απειλούσε τη 13χρονη πως αν αποκαλύψει το βιασμό, θα σκοτώσει τον πατέρα της. Από την προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων προέκυψαν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ο 43χρονος οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Χανίων από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την επόμενη Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

Δεχόταν απειλές μέσω SMS

Από την δικογραφία προέκυψε ότι μετά την επιστροφή της στο Βέλγιο, η 13χρονη συνέχισε να δέχεται απειλές μέσω μηνυμάτων. Κλεισμένη στους εφιάλτες της και στις πληγές στην ψυχή της, κράτησε τη σιωπή της μέχρι της στιγμή που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείου του Βελγίου με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Εκεί αποκαλύφθηκε το μαρτύριο της  και η μητέρα της απευθύνθηκε στις αρχές έχοντας η ίδια επιβεβαιώσει όσα συνέβαιναν βλέποντας τα απειλητικά μηνύματα στο κινητό του παιδιού της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News