default-image

Στην πρώτη κλοπή τα κατάφεραν, στη δεύτερη... τους έπιασαν στα «πράσα»

Χανιά
Στην πρώτη κλοπή τα κατάφεραν, στη δεύτερη... τους έπιασαν στα «πράσα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο άντρες στα Χανιά έκλεψαν εργαλεία μεγάλης αξίας - Στη δεύτερη κλοπή τους αντιλήφθηκαν

Μπορεί να κατάφεραν να κλέψουν εργαλεία μεγάλης χρηματικής αξίας, όμως στην επόμενη κλοπή τους έγιναν αντιληπτοί και δεν άργησαν να πέσουν στα χέρια της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης στα Χανιά ένας 21χρονος ελληνικής καταγωγής και ένας 20χρονος αλλοδαπός μπήκα στον αποθηκευτικό χώρο 40χρονου και αφαίρεσαν εργαλεία η αξία των οποίων ανέρχεται στα 850 ευρώ.

Στη συνέχεια, προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι 31χρονης αλλοδαπής, όμως τους… πήραν χαμπάρι και έτσι οι δράστες το έβαλαν στα πόδια.

Άμεσα οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων αναζήτησαν και τελικά εντόπισαν τους νεαρούς άντρες στους οποίους πέρασαν χειροπέδες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν χθες (11.12.2019) το μεσημέρι στα Χανιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων 21χρονος ημεδαπός και 20χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (11.12.2018) το μεσημέρι, ο 21χρονος με τον 20χρονο αφαίρεσαν από αποθηκευτικό χώρο 40χρονου ημεδαπού εργαλεία συνολικής χρηματικής αξίας 850 ευρώ.

Στη συνέχεια προσπάθησαν ανεπιτυχώς να εισέλθουν σε οικία ιδιοκτησίας 31χρονης αλλοδαπής, έγιναν όμως αντιληπτοί και διέφυγαν.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο δράστες.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News