Χανιά

Εκδηλώσεις

Συνέδριο Διδακτορικών της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018, 9:00 πμ, Πολυτεχνείο Κρήτης

Στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Το 1ο Συνέδριο Διδακτορικών Φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού 20 χρόνων της Σχολής.

Το Συνέδριο απευθύνεται τόσο στη φοιτητική κοινότητα όσο και στο ευρύτερο κοινό των Χανίων και διεξάγεται την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, από τις 9:00 έως 18:00 στο Κτίριο Κ2, στην Πολυτεχνειούπολη Χανίων. Στο συνέδριο θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους όλοι οι υποψήφιοι διδάκτορες της Σχολής ΜΗΠΕΡ.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να παρουσιαστούν οι πρωτοποριακές ερευνητικές εργασίες των εν εξελίξει διδακτορικών διατριβών. Θα παρουσιαστούν θέματα που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων στις τρέχουσες σημαντικές περιβαλλοντικές προκλήσεις. Από την διαχείριση των υγρών και στερεών αποβλήτων, την αντιμετώπιση των ενεργειακών αναγκών του αύριο έως τη διαχείριση των υδατικών πόρων και την κλιματική αλλαγή.

Η έρευνα έχει εκπονηθεί μέσα από δημιουργικές συνεργασίες με κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Ως αποτέλεσμα της προηγμένης έρευνας, η Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος δημοσιεύει πάνω από 1000 ερευνητικές εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια κάθε χρόνο.

Αναλυτικό πρόγραμμα Συνεδρίου

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο διαδικτυακό τόπο της Σχολής: https://www.enveng.tuc.gr/.

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια