Βόλτα με κλεμμένο μηχανάκι βγήκαν δύο νεαροί

Χανιά
Βόλτα με κλεμμένο μηχανάκι βγήκαν δύο νεαροί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε «λαβράκι» οδήγησε ένας τυχαίος έλεγχος

Αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο έναν 26χρονο δικυκλιστή στην Κίσσαμο και κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η εν λόγω δίκυκλη μηχανή είχε κλαπεί από 34χρονο.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο τόσο στο σπίτι του 26χρονου οδηγού της μηχανής όσο και στο σπίτι του 24χρονο συνεπιβάτη του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας σε εξωτερικούς χώρους του ενός σπιτιού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ακόμη δίκυκλη μοτοσικλέτα και διάφορα εξαρτήματα (μοτέρ, εξατμίσεις) μοτοσικλετών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, δύο (2) αλλοδαποί για κλοπή, στα Χανιά

Συνελήφθησαν χθες (28.11.2018) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 26 ετών κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (28.11.2018) το βράδυ πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου στον 26χρονο, ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η εν λόγω δίκυκλη μοτοσικλέτα είχε αφαιρεθεί από 34χρονο ημεδαπό.

Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, στην οικία των δύο αλλοδαπών.

Κατά την διάρκεια της έρευνας σε εξωτερικό χώρο της οικίας βρεθήκαν και κατασχέθηκαν μία ακόμη δίκυκλη μοτοσικλέτα και διάφορα εξαρτήματα (μοτέρ, εξατμίσεις) μοτοσικλετών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News