Κ. Κυρανάκης από Χανιά: «Η Ν.Δ. δε θα ψηφίσει μέτρα αύξησης της φορολογίας»

Χανιά
Κ. Κυρανάκης από Χανιά: «Η Ν.Δ. δε θα ψηφίσει μέτρα αύξησης της φορολογίας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βολές κατά της κυβέρνησης για νέα βάρη στους Έλληνες από Κ. Κυρανάκη - Για αποτυχημένη πολιτική και για εμπαιγμό απέναντι στον ελληνικό λαό, κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Η Νέα Δημοκρατία δε θα ψηφίσει μέτρα αύξησης της φορολογίας και αντιαναπτυξιακού σχεδιασμού τόνισε χθες από τα Χανιά, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Έκανε λόγο για ανεμική μείωση των εισφορών επισημαίνοντας ότι η πολιτική της κυβέρνησης επί της ουσίας πρόσθεσε νέα βάρη στους Έλληνες φορολογούμενους.

Είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας και η άποψη μας είναι ότι πρέπει να ελαφρύνουμε την ελληνική οικογένεια, τον Έλληνα επαγγελματία, την ελληνική επιχείρηση από τα βάρη και τους φόρους τους οποίους έχει δεχτεί σε υπερβολικό βαθμό τα τελευταία χρόνια. Αυτό που βλέπουμε μια μικρή ανεμική μείωση στις εισφορές εμείς θα την ψηφίσουμε.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αύξησε τους φόρους κατά ένα δις και μείωσε τα επιδόματα χαρακτηρίζοντας πλασματικά τα μέτρα στήριξης των κοινωνικών στρωμάτων.

«Δεν έχει καταφέρει απολύτως τίποτα η κυβέρνηση παρά μόνο να πάρει χρήματα από την ανάπτυξη, να πάρει χρήματα από την κοινωνική συνοχή και τελικά να μην κάνει την 22η περικοπή από τις συντάξεις όπως υποσχέθηκε λίγους μήνες πριν», ανέφερε στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, "ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ" και την Νικολέτα Σφακιανάκη.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα εφαρμόσει ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής», τόνισε σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης. 

«Ξέρει ο κόσμος ότι η επόμενη κυβέρνηση θα εφαρμόσει μια εντελώς διαφορετική πολιτική. Κι αυτή δεν θα είναι μια πολιτική που θα μοιράζει ψίχουλα για να στηρίξουμε μια φτωχοποιημένη κοινωνία αλλά θα βοηθήσουμε την κοινωνία, θα ενισχύσουμε την οικονομία ώστε όλοι να έχουν τα κέρδη…», τόνισε ο κ. Κυρανάκης.

Ο κ. Κυρανάκης ήταν ομιλητής σε εκδήλωση που οργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News