Γιατί… φορούν μπουφάν στα δέντρα των Χανίων;

Χανιά
Γιατί… φορούν μπουφάν στα δέντρα των Χανίων;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη Λάρισα, η συγκινητική δράση και στα Χανιά!

Με μπουφάν, παλτό, ζακέτες και πανωφόρια θα «ντυθούν» τα δέντρα της πόλης των Χανίων!

Ο λόγος είναι άκρως συγκινητικός και αποτελεί πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας που δραστηριοποιείται στα Χανιά «Βοήθα με να μπορώ».

Πρόκειται για μία πρωτότυπη δράση που ξεκίνησε από τη Λάρισα και τα Χανιά θα αποτελέσουν τη δεύτερη πόλη της Ελλάδας, όπου οι κάτοικοι θα «ντύσουν» τα δέντρα με πανωφόρια, με σκοπό να τα πάρουν άνθρωποι που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες των Χανίων, καθώς και άστεγοι.

Η εκδήλωση, η οποία τιτλοφορείται «Κανένας μόνος του στο κρύο», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και οι Χανιώτες μπορούν να «ντύνουν» τα δέντρα της περιοχής της Δημοτικής Αγοράς με τα πανωφόρια που δε χρειάζονται, από τις 7 το απόγευμα μέχρι και τις 9 το βράδυ.

Μάλιστα, στην ίδια δράση στη Λάρισα, οι Λαρισαίοι τοποθετούσαν ένα καρτελάκι πάνω στα μπουφάν και πανωφόρια, στο οποίο έγραφαν το μέγεθος του πανωφορίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εθελοντικής ομάδας στο Facebook:

«Μας το ζητήσατε και ομόφωνα σας ανακοινώνουμε ότι την 1 Δεκέμβρη και ώρα 19:00 το απόγευμα στη δημοτική αγορά των Χανίων ντύνουμε και εμείς τα δέντρα με πανωφόρια για τους άστεγους της πόλης μας .

Έτσι καλούμε και εμείς με την σειρά μας όλους τους πολίτες των Χανίων να στηρίξουν την συγκεκριμένη δράση όπου στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία από τους πολίτες της Λάρισας...

Οποίος θέλει μπορεί να κρατάει μαζί του και από μια κουβέρτα!

Κανένας μόνος του στο κρύο, όλοι μαζί μπορούμε!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News