Χανιά

Η ανάπλαση οδικού δικτύου & πλατείας στα Χανιά... προ των πυλών

Η ανάπλαση για την πλατεία Λούτρας στον οικισμό Μουζουρά δρομολογείται

Σύμβαση για την ανάπλαση εσωτερικού οδικού δικτύου αλλά και της πλατείας Λούτρας στον οικισμό Μουζουρά, προϋπολογισμού 193.000 € υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας και παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μουζουρά, Ζαχαρία Καζάκου, του Δημοτικού Συμβούλου, Γιάννη Κουτράκη, και υπηρεσιακών παραγόντων.

Το έργο αφορά στην ανάπλαση δρόμων του Μουζουρά, συνδέοντας ουσιαστικά την περιοχή ανάμεσα στην κεντρική εκκλησία του οικισμού και σε τμήματα, που παρουσιάζουν εξαιρετικό αρχιτεκτονικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον.

Στο υπό διαμόρφωση τμήμα βρίσκεται και το αγροτικό ιατρείο της περιοχής, ενώ στο πλαίσιο της ανάπλασης περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων πλακοστρώσεις, ξύλινες κατασκευές, διαμόρφωση χώρων πρασίνου, τοποθέτηση φωτιστικών.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στόχος του έργου είναι να αναβαθμιστεί η καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών του οικισμού, καθώς επίσης και να βελτιωθεί η συνολική εικόνα, που παρουσιάζει μια σημαντική περιοχή του Δήμου μας, που διαθέτει αρχιτεκτονικά στοιχεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

(φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια