default-image

Ημέρα γιορτής και επιφυλακής η χθεσινή για την 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι

Χανιά
Ημέρα γιορτής και επιφυλακής η χθεσινή για την 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φορείς και πολίτες τίμησαν την Πολεμική μας Αεροπορία - Μέχρι την Κυριακή ο εορτασμός

Αφιερωμένη στους μαχητές των αιθέρων που υπερασπίζονται καθημερινά την εθνική κυριαρχία της χώρας πάνω από το Αιγαίο είναι η γιορτή των αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, τους προστάτες της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας τους οποίους τίμησε χθες ολόκληρη η χώρα.

Ημέρα γιορτής αλλά και επιφυλακής η χθεσινή για την 133 σμηναρχία μάχης στο Καστέλι. Η διοίκηση της μονάδας και το προσωπικό περιστοιχισμένοι από τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών τίμησαν τη θρησκευτική εορτή και υποδέχτηκαν πολίτες που θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά το προσωπικό και τα αεροσκάφη που διαθέτει η Σμηναρχία

Αποστολή της Μονάδας είναι η διατήρηση υψηλού βαθμού αποτελεσματικότητας και ετοιμότητας με κατάλληλη οργάνωση, εκπαίδευση του προσωπικού και συντήρηση των μέσων και συστημάτων που διαθέτει ή μετασταθμεύουν σε αυτή για ανάληψη και επιτυχή διεξαγωγή αεροπορικών επιχειρήσεων οποτεδήποτε απαιτηθεί.

Ο διοικητής της 133 ΣΜ, μίλησε με σιγουριά και υπερηφάνεια για τις ικανότητες των πιλότων της μονάδας που μάχονται καθημερινά στους αιθέρες με απαράμιλλο θάρρος και ικανότητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News