Τελευταίο αντίο στην Πόπη, σύζυγο του Μανόλη Σκουλάκη

Χανιά
Τελευταίο αντίο στην Πόπη, σύζυγο του Μανόλη Σκουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ηλικία 60 ετών έφυγε η Πόπη Ξηρουχάκη - Σκουλάκη

Το τελευταίο αντίο με πόνο ψυχής είπαν σήμερα το μεσημέρι στις 15:30 φίλοι και συγγενείς της Πόπης Ξηρουχάκη - Σκουλάκη, συζύγου του πρώην υπουργού Μανόλη Σκουλάκη.

Η κηδεία της γνωστής δικηγόρου πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Χαλέπας, ενώ ακολούθησε η ταφή στο κοιμητήριο του ναού της Αγίας Φωτεινής.

Παράκληση της οικογένειας ήταν εξ αρχής αντί για στέφανα, τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο «Ορίζοντας».    

Η Πόπη Ξηρουχάκη – Σκουλάκη «έσβησε» σε ηλικία 60 ετών και ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Μαζί με τον Μανόλη Σκουλάκη απέκτησαν δύο παιδιά, τη Ναταλία και την Ιωάννα.

Ο Δήμος Κισσάμου κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα με θέμα «Περί της έκδοσης ψηφίσματος κατόπιν του απροσδόκητου θανάτου της Πόπης Ξηρουχάκη - Σκουλάκη», εξέφρασε την ειλικρινή του θλίψη για το θάνατο της πολυαγαπημένης συζύγου του συντοπίτη μας και επί σειρά ετών πρώην Υπουργού, Βουλευτή, και Δημάρχου Χανίων, Σκουλάκη Μανώλη, και αποφάσισε την έκδοση του παρόντος Ψηφίσματος, ως ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής.

Συγκεκριμένα, το Δημοτικό Συμβούλιο:

«1. Εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια της εξαίρετου δικηγόρου, η οποία υπήρξε μια σπουδαία προσωπικότητα του τόπου μας, με μακρά και πολυσήμαντη προσφορά στην δημόσια ζωή. Η μετριοπάθεια, το ήθος της, καθώς και το αδιάκοπο ενδιαφέρον της για κοινωνική δικαιοσύνη, προσδιόριζαν πάντα κάθε της πράξη.

2. Να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένειά της, επιδίδοντας το παρόν ψήφισμα.».

Συλλυπητήριο μήνυμα από τη ΝΟΔΕ Χανίων:

«Εκ μέρους της ΝΟΔΕ Χανίων, ο Πρόεδρος της Γιώργος Μαρκουλάκης, με αφορμή την απώλεια της συζύγου του πρώην βουλευτή και δημάρχου  Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, Πόπης Ξηρουχάκη - Σκουλάκη, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους της.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News