Περιπέτεια για ψαροντουφεκά στο Φραγκοκάστελλο

Χανιά
Περιπέτεια για ψαροντουφεκά στο Φραγκοκάστελλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολόκληρη επιχείρηση από το Λιμενικό Σώμα και ντόπιους στήθηκε για να βρεθεί ο 58χρονος

Μεγάλη κινητοποίηση από το Λιμεναρχείο Σφακίων σήμερα το πρωί, καθώς δύο ψαροντουφεκάδες είχαν πάει για ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή του Φραγκοκάστελλου όταν ένας έχασε τον δεύτερο και ανησυχώντας για την τύχη του, ενημέρωσε το Λιμενικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο άντρες ελληνικής καταγωγής. Ο άντρας που αγνοούνταν είναι περίπου 58 ετών, ενώ ο φίλος του που τον αναζητούσε 39 ετών.

Άμεσα ξεκίνησε η αναζήτηση των λιμενικών για τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά με τη συνδρομή ντόπιων οι οποίοι συμμετείχαν στην επιχείρηση με τα δικά τους σκάφη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από τις 10:30 μέχρι λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι τόσο ο 39χρονος όσο και όλοι όσοι έψαχναν τον αγνοούμενο, πέρασαν ώρες αγωνίας έως ότου βρουν τον 58χρονο.

Εν τέλει, ο 58χρονος ψαροντουφεκάς βρέθηκε από τους ντόπιους μπροστά από το Κάστρο στη θαλάσσια περιοχή του Φραγκοκάστελλου και είναι καλά στην υγεία του. Αυτό που συνέβη είναι ότι οι δύο άντρες αλίευαν όταν ξαφνικά χάθηκαν μεταξύ τους, όμως… τέλος καλό όλα καλά και έτσι οι ψαροντουφεκάδες μπορούν να συνεχίσουν ακάθεκτοι το ψάρεμα!

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News