Νέα γραμμή Αθήνα - Χανιά με την Sky Express

Χανιά
Νέα γραμμή Αθήνα - Χανιά με την Sky Express

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσιάστηκε η νέα γραμμή της εταιρίας Αθήνα - Χανιά

Τη νέα της γραμμή Αθήνα - Χανιά εγκαινίασε χθες η αεροπορική εταιρία Sky Express. Με τρία δρομολόγια σε καθημερινή βάση, έρχεται να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε τιμές δίκαιες για το επιβατικό κοινό.

Η εταιρία γιόρτασε το γεγονός της έναρξης των δρομολογίων της από τα Χανιά, σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου παρουσία τοπικών αρχών, εκπροσώπων του τουριστικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Sky Express κ. Γιάννης Πετούλης επεσήμανε ότι «η νέα γραμμή Αθήνα - Χανιά είναι μέρος ενός πολύ φιλόδοξου πλάνου ανάπτυξης της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα». Υπογράμμισε δε ότι η Sky Express έχει κρητικές ρίζες και ήρθε για να μείνει στα Χανιά. «Σκοπεύουμε σε παραπάνω ανάπτυξη και σε άλλες πόλεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πετούλης.

Μέχρι σήμερα η Sky Express συνδέει περισσότερους από 30 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα. Τα αεροσκάφη της έχουν πραγματοποιήσει χιλιάδες ώρες πτήσεων. Στόχος της εταιρίας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της μέσα από ένα πρόγραμμα που έχει σημείο αναφοράς την ικανοποίηση των επιβατών.

Στο περιθώριο των εγκαινίων της γραμμής Αθήνα - Χανιά από την Sky Express στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, κατατέθηκαν βιογραφικά για την ενίσχυση των πληρωμάτων των αεροσκαφών της.

Όπως είπε στη διάρκεια της παρουσίασης ο κ. Πετούλης, η εταιρία έχει μια πολύ πελατοκεντρική φιλοσοφία την οποία διαπιστώνουν όσοι επιλέγουν να ταξιδέψουν με την Sky Express. «Η πολιτική μας είναι δίκαιες και τίμιες τιμές, με πολύ καλό περιεχόμενο υπηρεσιών στα ναύλα που προσφέρουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Με τρεις πτήσεις καθημερινά στη γραμμή Αθήνα Χανιά η Sky Express ενισχύει την παρουσία της στην Κρήτη και αναπτύσσει ακόμη περισσότερο το δίκτυο της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News