Μύδρους κατά Μητσοτάκη από τον Χρ. Μαρκογιαννάκη στα Χανιά

Χανιά
Μύδρους κατά Μητσοτάκη από τον Χρ. Μαρκογιαννάκη στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά στο πρόσωπό του από τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη μίλησε σε ανοιχτή πολιτική ομιλία, που πραγματοποίησε σε ανοιχτό χώρο καταστήματος στη Σούδα, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης

Με αφορμή τον αποκλεισμό του από το επερχόμενο εθνικό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., τόνισε ότι στην περίπτωση των Χανίων η επικαλούμενη ανανέωση είναι φερετζές. Η λέξη ανανέωση, όπως είπε, αντί να είναι εργαλείο εκσυγχρονισμού της χώρας, είναι εργαλείο καταδίωξης εσωκομματικών αντιπάλων. «Όχι κόβουμε όσους δε γουστάρουμε και βάζουμε τους ημετέρους, τους κουμπάρους και τους φίλους», είπε χαρακτηριστικά!

Ο κ. Μαρκογιαννάκης σε μια ομιλία συγκινησιακά φορτισμένη υπογράμμισε ότι η σε βάρος του απρέπεια συνεχίστηκε και την 28η Οκτωβρίου, χαρακτηρίζοντας πράξη πολιτικής απραξίας την απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκη να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις στις Βρύσες - τόπος καταγωγής του κ. Μαρκογιαννάκη γαρ - και όχι στα Χανιά, όπου δεν υπήρχε κυβερνητική εκπροσώπηση.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε, τέλος, ότι, όταν πήγε να συναντήσει στην Αθήνα τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να του ανακοινώσει τον αποκλεισμό του, του πρότειναν άλλες θέσεις σε ΔΕΚΟ και αλλού, αλλά δε δέχτηκε!

«Δοτός δεν ήμουν και επάγγελμα έχω. Πορεύτηκα, στηρίχτηκα και αγαπήθηκα από μια κοινωνία που με ανέδειξε και μόνο αυτή μπορεί να με καταργήσει», κατέληξε ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος πολλές φορές συγκράτησε τη συγκίνησή του, με τα μάτια του να γίνονται συχνά υγρά! Έτοιμος να κλάψει, δηλαδή, και με το παράπονο στα χείλη!

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News