default-image

Τρία χρόνια λειτουργίας το Κοινωνικό Φροντιστήριο Πλατανιά

Χανιά
Τρία χρόνια λειτουργίας το Κοινωνικό Φροντιστήριο Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Πλατανιά για Τρίτη χρονιά δίπλα στις οικογένειες που βρίσκονται αντιμέτωπες με δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με το Σύλλογο Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών «Palso» Ν. Χανίων, υλοποιεί για 3η συνεχόμενη χρονιά, το θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Για την εκπαιδευτική περίοδο 2018-2019, συνολικά 6 μαθητές, οι οικογένειες των οποίων βρίσκονται αντιμέτωπες με δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας.   

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, Μαλανδράκης Ιωάννης, ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών “Palso” Ν. Χανίων, κ. Χρήστο Σωτηρόπουλο, καθώς και τα συνεργαζόμενα φροντιστήρια, μέλη του συλλόγου, για την ενεργή συμβολή και την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Σκοπός της συνεργασίας, είναι η δημιουργία ενός πλέγματος Κοινωνικής Αρωγής και Προστασίας μέσω του οποίου καλύπτονται ενισχυτικά οι εκπαιδευτικές ανάγκες μαθητών των οικονομικά αδύναμων  οικογενειών, της περιοχής του Δήμου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News