Τριάντα χρόνια φιλίας ανάμεσα σε Κρήτη - Γαλλία

Χανιά
Τριάντα χρόνια φιλίας ανάμεσα σε Κρήτη - Γαλλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμπρή επέτειος για τον Ελληνογαλλικό Σύλλογο

Επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια πολιτιστικής, κοινωνικής και εκπαιδευτικής δράσης του Ελληνογαλλικού Συλλόγου στα Χανιά.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (παλιό τελωνείο) στις 18:00 με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση της 30χρονης πορείας του Ελληνογαλλικού συλλόγου Χανίων• Βράβευση αρωγών-μελών • Παρουσίαση και τιμή στο έργο του Καρόλου Καμπελόπουλου.

Την εκδήλωση πλαισιώνουν μουσικά:

Τενόρος Πάνος Γιαμπουλντάκης (πιάνο-φωνή) Τάκης Δημητρόπουλος (κιθάρα-φωνή) Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χανίων.

Όπως αναφέρει ο Ελληνογαλλικός σύλλογος «στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η 30χρονη πορεία μας, η πολιτιστική, κοινωνική και εκπαιδευτική μας δράση και παράλληλα θα τιμηθούν με εύφημη μνεία οι αρωγοί-μέλη του συλλόγου για τις εξαιρετικές υπηρεσίες στην προώθηση των σκοπών του. Στη συνέχεια θα τιμηθεί ο καλλιτέχνης, Κάρολος Καμπελόπουλος, και θα παρουσιαστεί το έργο του».

Στις 19.30 Θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του Χώρου Τέχνης & Πολιτισμού του Ιδρύματος Καρόλου Καμπελόπουλου, όπου και θα παρατεθεί δεξίωση στο «Μοναστήρι του Καρόλου», Χατζημιχάλη Νταλιάνη 22, από τον Κάρολο Καμπελόπουλο.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, κ. Christophe Chantepy.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News