Άδειαζε το ταμείο στο mini market που εργαζόταν

Χανιά
Άδειαζε το ταμείο στο mini market που εργαζόταν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αστυνομία κατάφερε να βρει το δράστη που έκλεβε το mini market βενζινάδικου

Με αγωνία περίμενε ο 38χρονος ιδιοκτήτης ενός mini market βενζινάδικου στο Δήμο Πλατανιά να βρεθεί ο δράστης που είχε μπει στο κατάστημα του και είχε καταφέρει να αποσπάσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά και προπληρωμένες κάρτες μεγάλης αξίας.

Συγκεκριμένα, από τις 20 Ιουνίου έως τις 19 Οκτωβρίου, άγνωστος είχε μπει στο κατάστημα αφαιρώντας χρήματα και προπληρωμένες κάρτες – paysafe. Από την εμπεριστατωμένη έρευνα της Αστυνομίας, προέκυψε ότι η κλοπή είχε γίνει από έναν 44χρονο αλλοδαπό ο οποίος εργαζόταν στο κατάστημα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας, ο 44χρονος είχε πάρει από το ταμείο του mini market συνολικά 4.000 ευρώ, αλλά και προπληρωμένες κάρτες συνολικής αξίας… 14.000 ευρώ!

Οι έρευνες οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Πλατανιά στον δράστη τον οποίο και συνέλαβαν το απόγευμα του Σαββάτου, αφού βρέθηκαν πάνω του και κατασχέθηκαν 12.000 ευρώ τα οποία επιστράφηκαν στον 38χρονο ιδιοκτήτη του μαγαζιού.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά ενώ ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (20.10.2018) το απόγευμα, 44χρονος αλλοδαπός από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά, κατηγορούμενος για κλοπή σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά.

Ειδικότερα, το χρονικό διάστημα από 20.06.2018 έως 19.10.2018 άγνωστο άτομο αφαίρεσε χρήματα καθώς και προπληρωμένες κάρτες (paysafe) από κατάστημα ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού και όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, την εν λόγω κλοπή είχε διαπράξει 44χρονος αλλοδαπός.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 44χρονος είχε αφαιρέσει συνολικά από το ταμείο της επιχείρησης του 38χρονου το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ καθώς και προπληρωμένες κάρτες (paysafe) που η αξία τους ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 14.000 ευρώ.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News