default-image

Χειροδικία αντιδημάρχου καταγγέλλουν μέλη παράταξης

Χανιά
Χειροδικία αντιδημάρχου καταγγέλλουν μέλη παράταξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταγγέλλουν τον αντιδήμαρχο Πλατανιά για ύβρεις και προπηλακισμούς - Τι απαντά ο ίδιος

«Φωτιές» άναψε η συζήτηση της επιχορήγησης για τον παιδικό σταθμό Καμισιανών στα Χανιά. Η ατμόσφαιρα στο δημοτικό συμβούλιο Πλατανιά ήταν ηλεκτρισμένη και η αντιδικία αντιδημάρχου και στελεχών του ΚΚΕ μεταφέρθηκε και εκτός δημοτικού συμβουλίου με τους με την Τομεακή Οργάνωση του ΚΚΕ να καταγγέλλει ότι υπήρξε χειροδικεία από πλευράς του αντιδημάρχου Γιάννη Μαλακωνάκη, γεγονός όμως που διαψεύδεται.

«Καταγγέλλουν τραμπούκικη συμπεριφορά»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Η Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ καταδικάζει και καταγγέλλει την απαράδεκτη, τραμπουκική συμπεριφορά Αντιδημάρχου του Δήμου Πλατανιά, που έλαβε χώρα μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά  την Τρίτη 16-10-2018.

Ο εν λόγο Αντιδήμαρχος με προπηλακισμούς, απειλές, λεκτική βία, ύβρεις και χειροδικία κινήθηκε μετά το πέρας τις  συνεδρίασης, απρόκλητα και αναίτια εναντίων στελεχών του ΚΚΕ που παρίσταντο  στην συνεδρίαση.

Φαίνεται, η δυσκολία να ενσωματώνουν  το λαό  στην  εφαρμοζόμενη κυρίαρχη πολιτική τους οδηγεί να στραφούν σε τραμπούκικες  συμπεριφορές για να επιβληθούν και να τρομοκρατήσουν την δράση και παρουσία των αιρετών και των στελεχών του ΚΚΕ στην περιοχή.

Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται κρούσματα τέτοιον συμπεριφορών, καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιου Πλατανιά να καταδικάσει τέτοιες μεθόδους, λογικές και συμπεριφορές, καθώς και τους εν λόγω εκφραστές τους, τους  οποίους παραθέτουμε στην κρίση των δημοτών».

«Δεν υπήρξε χειροδικία»

Tη δική του απάντηση δίνει ο αντιδήμαρχος Χανίων Ιωάννης Μαλακωνάκης που αρνείται ότι υπήρξε χειροδικεία.

Όπως αναφέρει: «κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου σε θέμα που αφορούσε την αποδοχή  από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΗΠ) χρηματοδότηση ύψους 50.000,00€ για τη δημιουργία νέου τμήματος υποδοχής μικρών παιδιών του Δήμου μας , η παράταξη που πρόσκεινται στο ΚΚΕ καταψήφισε την παραπάνω χρηματοδότηση.

Μετά τη λήξη του Δημοτικού Συμβουλίου και κατά τη διάρκεια της αποχώρησης μου , μέλος της Τ.Ε.ΚΚΕ Χανίων, διαπληκτίστηκε μαζί μου  στην αναφορά μου γιατί καταψήφισαν μια χρηματοδοτούμενη δράση κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου που τόσο προσφέρει στα παιδιά και στους γονείς της περιοχής.

Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε χειροδικία  από μέρους μου, τα δε περί απαράδεκτων συμπεριφορών τα επιστρέφω στον αποστολέα.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας που κάποιοι σκοπίμως διαστρεβλώνουν, για  λόγους που αυτοί γνωρίζουν…»

Ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά

Μαλακωνάκης Ιωάννης

Στο πλευρό του αντιδημημάρχου και ο δήμαρχος Χαίων κ.Μαλανδράκης ο οποίος υποστήριξε ότι υπήρξε διαπληκτισμός όταν ολοκληρώθηκε το δημοτικό συμβούλιο, εκτός της αίθουσας και συγκεκριμένα στο χώρο του πάρκινγκ μεταξύ του αντιδημάρχου και άλλων ατόμων. Όπως τόνισε ακόμα δεν υπήρξε χειροδικία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News