default-image

«Πάτησε» Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κρήτη
«Πάτησε» Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για την ονοματοδοσία της οδού «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη»

Στην Κρήτη έφτασε λίγα λεπτά πριν από τις 12:30 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» στις 12:20 το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου και τον περίμενε αυτοκίνητο προκειμένου να τον μεταφέρει στα Χανιά.

Στο αεροδρόμιο τον Πρόεδρο της ΝΔ υποδέχτηκαν ο πρώην Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, κ. Μάξιμος Σενετακης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών – Αστερουσίων, κ. Επιτροπάκης Γεώργιος, ο πρώην Δήμαρχος Ανωγείων, κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης, καθώς και άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Αφορμή της «καθόδου» του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη είναι οι εκδηλώσεις μνήμης, που θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά, για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Επιπλέον, σήμερα, περί τις 6:00 το απόγευμα πρόκειται να πραγματοποιηθεί και η τελετή ονοματοδοσίας της οδού Ακρωτηρίου σε οδό «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη», στην οποία και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα, στην εκδήλωση, η οποία είναι αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, θα βρίσκεται - μεταξύ άλλων - και η Βουλευτής της ΝΔ, κ. Ντόρα Μπακογιάννη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News