Χανιά

Ο Δήμος για τις τροποποιήσεις στους κοινόχρηστους χώρους

Στις τροποποιήσεις στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Χανίων αναφέρθηκε ο Βάμβουκας

Για τις τροποποιήσεις του κανονισμού κοινοχρήστων χώρων στις οποίες αναφέρθηκε ο Σύλλογος Εμπορικών και Τουριστικών Καταστημάτων Παλιάς Πόλης Χανίων έκανε λόγο ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Τάσος Βάμβουκας.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Χανίων:

«Όπως εξήγησα στην πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γεωργία  Μαρκουλάκη, ο λόγος της καθυστέρησης των, επί μέρους, τροποποιήσεων που έχουμε εντοπίσει ότι χρειάζεται να γίνουν στον νέο κανονισμό,  μετά τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του,  είναι, ότι αναμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, στο οποίο έχει προσφύγει μερίδα επαγγελματιών, για να ακυρώσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων που αφορούσε τον νέο κανονισμό παραχώρησης κοινοχρήστων χώρων.

Οι τροποποιήσεις που θα γίνουν, έχουν εντοπιστεί  μετά από διάλογο με τους επαγγελματίες και θα βελτιώσουν  τον νέο κανονισμό χωρίς να αλλάζουν την βασική φιλοσοφία του. Από τη στιγμή που δεν έγινε δυνατόν εκ μέρους του Δήμου, να ισχύσουν δηλαδή οι τροποποιήσεις εγκαίρως, για  την τρέχουσα περίοδο, σωστό είναι να αναμένουμε  την απόφαση του Σ.τ.Ε.

Ο στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι οι βελτιώσεις να ισχύσουν για  την νέα σαιζόν, όπως σωστά ζητάνε οι επαγγελματίες.»

 

 

 

Σχόλια