default-image

Πέντε άτομα συνεργάστηκαν για να κλέψουν αμάξι

Χανιά
Πέντε άτομα συνεργάστηκαν για να κλέψουν αμάξι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Της έπιασαν την κουβέντα και της έκλεψαν το αυτοκίνητο

Πέντε άτομα συνεργάστηκαν για να κλέψουν το αυτοκίνητο μίας γυναίκας στα Χανιά.

Πρόκειται για τέσσερις άντρες 38, 30, 33 και 44 ετών και μία 32χρονη γυναίκα, οι οποίοι πλέον κατηγορούνται για κλοπή.

Ο 38χρονος με την με την 32χρονη γυναίκα χρησιμοποίησαν τη μέθοδο της απασχόλησης ώστε να αποσπάσουν την προσοχή της 66χρονης. Την ίδια ώρα ο 30χρονος με τον 33χρονο και τον 44χρονο έκλεψαν το ΙΧ της άτυχης ηλικιωμένης γυναίκας.

Το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων στα Χανιά εξαπέλυσε άμεσα ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δράστες της κλοπής. Τελικά το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων.

Οι τρεις από τους πέντε δράστες συνελήφθησαν αφού βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν τους εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Το αυτοκίνητο δόθηκε στην 66χρονη με τα προσωπικά αντικείμενα και τα έγγραφα που υπήρχαν μέσα όταν κλάπηκε.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, πέντε (5) άτομα για κλοπή οχήματος, στα Χανιά

Συνελήφθησαν, χθες (16.10.2018) σε περιοχή του Δήμου Χανίων, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 38, 30, 33 και 44 ετών και 32χρονη αλλοδαπή, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (16.10.2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Χανίων, ο 38χρονος με την 32χρονη με τη μέθοδο της απασχόλησης απέσπασαν την προσοχή 66χρονης ημεδαπής και ταυτόχρονα ο 30χρονος με τον 33χρονο και τον 44χρονο αφαίρεσαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο της.

Άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, εντοπίστηκαν ο 38χρονος με την 32χρονη και στη συνέχεια από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων εντοπίστηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι υπόλοιποι τρεις δράστες οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Το αυτοκίνητο αποδόθηκε στην παθούσα με τα προσωπικά αντικείμενα και τα έγγραφα που υπήρχαν εντός αυτού.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News