Διέθετε προς… πώληση ένα κιλό κάνναβης

Χανιά
Διέθετε προς… πώληση ένα κιλό κάνναβης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κατηγορίες κατοχής αλλά και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας άνδρας στα Χανιά

Ένα ολόκληρο κιλό κάνναβης διέθετε προς… πώληση ένας άνδρας στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Πρόκειται για έναν ημεδαπό, ηλικίας 62 ετών, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ο 62χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι, καθώς και σε αποθηκευτικό χώρο που διέθετε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 κιλό κάνναβης στο στάδιο της αποξήρανσης καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.

Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Αναλυτικότερα, ολόκληρο το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (04.10.2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 62χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (04.10.2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία και σε αποθηκευτικό χώρο όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 κιλό κάνναβης ευρισκόμενη στο στάδιο της αποξήρανσης και ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News