default-image

«Αναπνέω Ελεύθερα» - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Χανιά
«Αναπνέω Ελεύθερα» - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ειδικοί πνευμονολόγοι ενημερώνουν

«Αναπνέω Ελεύθερα», υπό τον τίτλο αυτό οι πνευμονολόγοι των Χανίων γίνονται «ένα» για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους δημότες της πόλης.

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα, οργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου με ελεύθερη είσοδο αναφορικά με τα πνευμονολογικά προβλήματα που αφορούν όλους μας.

Δείτε την ανακοίνωση:

Το "Αναπνέω Ελεύθερα" επιστρέφει! Μετά από μια σύντομη διακοπή, ξανά το Αναπνέω Ελεύθερα είναι κοντά σας! Πρόκειται για τη βασική εκδήλωση πληροφόρησης του πολίτη από τους Χανιώτες Πνευμονολόγους. Αλλά η δύναμή του Αναπνέω Ελεύθερα βρίσκεται στην ενδυνάμωση των σχέσεων του Χανιώτη με τον Πνευμονολόγο του! Μιας σχέσης που κρατά χρόνια τώρα.

Οι Χανιώτες Πνευμονολόγοι βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε κοντά σας, στο πλευρό σας, σε όλα τα πνευμονολογικά προβλήματα υγείας που μπορεί να σας προκύψουν. Όμως τώρα ερχόμαστε πιο δυνατοί. Έχουμε ενωθεί και δημιουργήσαμε τον Σύλλογό μας, τον Σύλλογο Ιατρών Πνευμονολόγων Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Από αυτό το μετερίζι, όλοι οι Πνευμονολόγοι των Χανίων, άσχετα από την εργασιακή μας σχέση, οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο ή στον Ιδιωτικό τομέα, ενωθήκαμε για να προσφέρουμε στο Χανιώτη σωστή και έγκυρη πληροφόρηση, αλλά και λύσεις για τα προβλήματα Υγείας του.

Σας περιμένουμε με χαρά το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, για να σας δούμε ξανά, να γνωριστούμε όσοι δεν γνωριζόμαστε ακόμη και να σας δώσουμε τις τελευταίες πληροφορίες για πολλά Πνευμονολογικά προβλήματα που αφορούν όλους μας! Είσοδος ελεύθερη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News