Μόνος φέρεται να ήταν ο 4χρονος που έπεσε από μπαλκόνι - «Έκανε κούνια με καλώδια»

Χανιά
Μόνος φέρεται να ήταν ο 4χρονος που έπεσε από μπαλκόνι - «Έκανε κούνια με καλώδια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικές οι μαρτυρίες των περίοικων που είδαν το ατύχημα του μικρού αγοριού

Αιμόφυρτο στην άσφαλτο, με τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη ένα 4χρονο αγοράκι από την Αλβανία την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας οι γονείς του απουσίαζαν από το σπίτι κι εκείνο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έπαιζε στο μπαλκόνι κάνοντας κούνια από τα καλώδια της ΔΕΗ.

«Εγώ είδα το παιδάκι να πιάνει τα σύρματα, τα καλώδια της ΔΕΗ ή το ΟΤΕ και να πέφτει στο δρόμο», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας. «Το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του. Μετά από λίγα λεπτά που ήρθε το ασθενοφόρο άρχισε και κουνούσε χέρια πόδια και έκλαιγε» σημείωσε πολίτης που μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV.

Υπέστη σοβαρά τραύματα

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12 το μεσημέρι στην οδό Αναγνώστου Γογονή. Σοκαρισμένοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων και οι περαστικοί είδαν το αγοράκι να πέφτει στο κενό.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε σε σοβαρή κατάσταση το 4χρονο αγοράκι καθώς και δύναμη της Αστυνομίας που εξέτασε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Το παιδί ήταν μόνο στο σπίτι και οι γονείς του ενημερώθηκαν τηλεφωνικά.

«Επιτρέπεται να αφήνουν το παιδάκι μόνο του και να είναι το τραπέζι δίπλα στο μπαλκόνι; Λογικό είναι να πάει το παιδάκι να ανέβει να πιάσει το σύρμα» σημειώνει πολίτης.

Δικογραφία σε βάρος των γονέων

Σε βάρος των γονιών του παιδιού σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ η μητέρα συνελήφθη όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Την ίδια ώρα το 4χρονο αγόρι  αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις στο νοσοκομείο Χανίων,  διασωληνωμένο διακομίσθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News