Πουλούσε σαν… κύριος τα ναρκωτικά

Χανιά
Πουλούσε σαν… κύριος τα ναρκωτικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πιάστηκε» με ποσότητα κάνναβης μέσα στο ίδιο του το σπίτι

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας άνδρας στα Χανιά.

Πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας 56 ετών, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Και αυτό γιατί, ο 56χρονος είχε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, συνολικά, 293,5 γραμμάρια κάνναβης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Όλα τα παραπάνω κατασχέθηκαν από τις Αρχές, έπειτα από την έρευνα ων αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Ο άνδρας συνελήφθη χτες το απόγευμα σε περιοχή των Χανίων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Αναλυτικά το Δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (24.09.2018) το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων 56χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (24.09.2018) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 293,5 γραμμάρια κάνναβης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News