default-image

Βρέθηκαν οι αγνοούμενοι που έκαναν κανό στα ανοιχτά της Σούγιας

Κρήτη
Βρέθηκαν οι αγνοούμενοι που έκαναν κανό στα ανοιχτά της Σούγιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες.

Αίσια έκβαση είχε τελικά η περιπέτεια που έζησαν τις τελευταίες ώρες, 10 τουρίστες που έκαναν κανό στην θαλάσσια περιοχή της Σούγιας στα Χανιά και κινδύνευσαν εξαιτίας και των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Όπως έγινε γνωστό, νωρίς το μεσημέρι, εντοπίστηκαν και τα 10 άτομα με την μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους να λαμβάνει αίσιο τέλος .

Γύρω στις 11.30 το πρωί ειδοποιήθηκε ο λιμενικός σταθμός Παλαιόχωρας από ιδιώτη, κάνοντας λόγο για αγνοούμενους τουρίστες που είχαν βγει στα ανοιχτά της Σούγιας με κανό.

Μάλιστα οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, έθεταν τη ζωή τους σε άμεσο κίνδυνο.

Η κινητοποίηση του λιμενικού σταθμού Παλαιόχωρας, ιδιωτών και Ναυτιλιακής Εταιρείας που δραστηριοποιείται στα νότια παράλια της Κρήτης, ήταν άμεση.

Το στίγμα τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνεται να ήταν στην περιοχή του Ελιδέ ανάμεσα στην Παλαιόχωρα και τη Σούγια , όπου και τελικά βρέθηκαν ενώ σίγουρα οι ίδιοι θα έχουν για πολύ καιρό να θυμούνται αυτήν τους την περιπέτεια.

Αρχικά εντοπίστηκαν οι οκτώ τουρίστες και αργότερα οι άλλοι δύο. Την ώρα της επιχείρησης στην περιοχή επικρατούσαν Νοτιανατολικοί άνεμοι 5-6 μποφόρ.

Φωτογραφίες απο flashnews.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News