«Κλείδωσε» η επίσκεψη Τσίπρα στα Χανιά

Χανιά
«Κλείδωσε» η επίσκεψη Τσίπρα στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Χανιά θα επισκεφτεί ο πρωθυπουργός την Τετάρτη

Στα Χανιά αναμένεται αύριο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Απόστολο Βουλγαράκη και δημάρχους του νομού.

Επίσημο πρόγραμμα δεν είχε ανακοινωθεί μέχρι νωρίς το απόγευμα και οι τοπικές αρχές ενημερώθηκαν τηλεφωνικά για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα από στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Πρωθυπουργό θα συνοδεύουν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Σκουρλέτης και άλλα κυβερνητικά στελέχη.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, θα είναι η αντιπεριφέρεια Χανίων. Εκεί ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί στις δέκα το πρωί με τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Απόστολο Βουλγαράκη , τους δημάρχους των Χανίων καθώς και τους βουλευτές κ. Βάλια Βαγιωνάκη και κ. Αντώνη Μπαλωμενάκη.

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τις δύο Τοπικές Μονάδες Υγείας που λειτουργούν στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των πρώτων μηνών της λειτουργίας τους.

Πληροφορία που έκανε λόγο για επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα και στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων δεν επιβεβαιώνεται.

Μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στα Χανιά θα αναχωρήσει για την Κάνδανο όπου ο δήμαρχος Κανδάνου Σελίνου κ. Αντώνης Περράκης θα παραθέσει κλειστό γεύμα προς τιμήν του Πρωθυπουργού στο οποίο θα παρακαθίσουν επίσης τα στελέχη της κυβέρνησης που θα συνοδεύουν τον Αλέξη Τσίπρα και οι τοπικές αρχές.

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να φτάσει με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων στις εννέα το πρωί και θα αναχωρήσει για την Αθήνα το απόγευμα. Η αιφνιδιαστική κάθοδος του στην Κρήτη αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω της τρέχουσας περιόδου κατά την οποία τα σενάρια για τους υποψηφίους που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές δίνουν και παίρνουν.

Επιπλέον πραγματοποιείται μόλις λίγες ημέρες πριν την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ στην οποία αναμένεται να δώσει το στίγμα των προθέσεων του και να προβεί ως είθισται σε ανακοινώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News