Πληροφορία για κάθοδο του Τσίπρα στα Χανιά

Χανιά
Πληροφορία για κάθοδο του Τσίπρα στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιφνιδιαστική κάθοδο Τσίπρα υπό τη συνοδεία Σταθάκη και Πολάκη στα Χανιά

Έρχεται την Τετάρτη ο Τσίπρας στα Χανιά; «Κατά 99% έρχεται», απάντησε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων κ. Ανδρέας Παπανδρέου όταν ρωτήθηκε από τη «Νέα Κρήτη» μετά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησε χθες το απόγευμα περί της αιφνιδιαστικής καθόδου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα υπό τη συνοδεία των Χανιωτών Υπουργών Σταθάκη και Πολάκη.

Ωστόσο ο κ. Παπανδρέου επιφυλάχθηκε για το 1% και είπε ότι όλα θα είναι οριστικά μετά τις 11 σήμερα το πρωί.

Ωστόσο χθες από νωρίς τρέλαναν τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη δημοσιογράφοι αλλά και παράγοντες να του τηλεφωνούν ρωτώντας τον αν έρχεται ο Τσίπρας στα Χανιά.

Εκείνος φυσικά δε γνώριζε τίποτα. Πάντως χθες βράδυ ούτε η Αστυνομία δεν είχε λάβει κάποια οδηγία για την ασφάλεια του πρωθυπουργού ούτε η αντιπεριφέρεια είχε ενημερωθεί σχετικά.

Μόνο ο Γραμματέας της Ν.Ε Χανίων ΣΥΡΙΖΑ απαντούσε θετικά. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν και ήδη από χθες γίνεται λόγος για επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΤΟΜΥ της πόλης και το Αρχαιολογικό Μουσείο και επαφές με στελέχη της Αυτοδιοίκησης. Μάλιστα σχετική ανάρτηση σε σαιτ των Χανίων προκάλεσε το βράδυ παραλήρημα στους απανταχού... ΣΥΡΙΖΑίους και όχι μόνο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News