Ξάφρισε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις μέσα σε λίγες μέρες

Χανιά
Ξάφρισε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις μέσα σε λίγες μέρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αξίας 5.000 € αυτά που έκλεψε ο 27χρονος στα Χανιά

Μέσα σε μόλις επτά μέρες, ένας 27χρονος αλλοδαπός κατάφερε να μπει μέσα σε δωμάτια ξενοδοχείων και επιχειρήσεις, κλέβοντας αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας.

Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκαν πέντε υποθέσεις κλοπών σε περιοχές του Δήμου Χανίων για τις οποίες φαίνεται να ευθύνεται ο 27χρονος άντρας. Οι πέντε κλοπές σημειώθηκαν από 23.08.2018 έως και την 29.08.2018.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων μελέτησαν τον τρόπο με τον οποίο έμπαινε στα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις ο δράστης. Αξιολογώντας τα κατάλληλα στοιχεία, προέκυψε πως ο 27χρονος είχε διαπράξει τις εν λόγω κλοπές αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται στις 5.000 ευρώ.

Η Αστυνομία τον αναζήτησε, τον εντόπισε και εν συνεχεία τον συνέλαβε σήμερα στα Χανιά.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Εξιχνιάστηκαν, σήμερα (30.08.2018) στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, πέντε (5) υποθέσεις κλοπής που διαπράχθηκαν σε δωμάτια ξενοδοχείων και επιχειρήσεις, σε περιοχές του Δήμου Χανίων.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 27χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 23.08.2018 έως και την 29.08.2018, διέπραξε πέντε (5) κλοπές σε δωμάτια ξενοδοχείων και επιχειρήσεις αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται στις 5.000 ευρώ.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 27χρονος.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News