Μπροστά στα μάτια των παιδιών του, ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από τη θάλασσα

Χανιά
Μπροστά στα μάτια των παιδιών του, ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από τη θάλασσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άνδρας από θαλάσσια περιοχή των Χανίων, μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών και της συζύγου του

Μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή ένας άνδρας σε παραλία των Χανίων.

Όλα συνέβησαν, περίπου, στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 43 ετών, έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή του Σταυρού, στο Ακρωτήρι Χανίων.

Ο άνδρας ανασύρθηκε άμεσα από το νερό και μεταφέρθηκε στη στεριά. Στην παραλία, επίσης, έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να τον επαναφέρουν στη ζωή .

Το ασθενοφόρο μετέφερε τον 43χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου και εκεί, οι γιατροί επιχείρησαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, ωστόσο, για τον άτυχο 43χρονο ήταν αργά, αφού είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ακόμη πιο τραγική πτυχή της υπόθεσης αποτελεί το γεγονός ότι στην ακτή, ελάχιστα μέτρα από το σημείο που ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του, βρίσκονταν η σύζυγος και τα παιδιά του.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα, από τη Λιμενική Αρχή Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News