Χανιά

Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο: Εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια των Ι.Χ. τους

Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη - «Συναγερμός» στην πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των ατόμων

Τρέχει και δε φτάνει από ότι φαίνεται, σήμερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ, εξαιτίας των σοβαρών τροχαίων που έχουν σημειωθεί, μέχρι αυτή την ώρα, στους δρόμους της Κρήτης.

Αυτή τη φορά, το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στα Χανιά και ειδικότερα στην περιοχή Αρώνι Ακρωτηρίου, περίπου, στις 3:30 νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, υπό άγνωστες αιτίες, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό τριών επιβαινόντων στα συντρίμμια τους.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, καθώς και τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Στα δύο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν επέβαιναν, πιθανότατα, πέντε άτομα, συνολικά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για τον απεγκλωβισμός τριών εξ’ αυτών, ωστόσο, τελικά, απεγκλώβισαν μόνο δύο τραυματίες, καθότι ο τρίτος, είχε ήδη απεγκλωβιστεί από τους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο Γενικό νοσοκομείο Χανίων, ενώ, σημειώνεται πως, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο ένας εκ των τραυματιών, φέρεται να είναι σε σοβαρότερη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι, λίγες ώρες νωρίτερα, και ειδικότερα, το μεσημέρι της Πέμπτης, άλλο ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Μεσαρά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποτέλεσμα του συγκεκριμένου τροχαίο ήταν ο τραυματισμός ενός άνδρα και μίας γυναίκας, με τον πρώτο, να είναι σε σοβαρή κατάσταση.

(Κεντρική φωτογραφία αρχείου)

(Πηγή εσωτερικών φωτογραφιών: kriti24.gr)

Σχόλια