Ήθελε να πάει στην Πολωνία, αλλά... κόπηκαν τα «φτερά» του στα Χανιά

Χανιά
Ήθελε να πάει στην Πολωνία, αλλά... κόπηκαν τα «φτερά» του στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα ένας νεαρός αλλοδαπός στον οποίο παρείχε βοήθεια ένας 68χρονος ελληνικής καταγωγής, όμως δεν τα κατάφερε χάρη στην άμεση επέμβαση της Αστυνομίας.

Όλα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης»…

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων πραγματοποίησαν έλεγχο στους δύο άντρες και διαπίστωσαν πως ο 23χρονος αλλοδαπός επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Πολωνίας. Παράλληλα, από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε πως ο 68χρονος συνόδευε το νεαρό προσπαθώντας να διευκολύνει την έξοδο του από τη χώρα, με προορισμό την Πολωνία.

Ο 68χρονος κατηγορείται για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία, ενώ ο 23χρονμος για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, στον Διεθνή Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων 68χρονος ημεδαπός για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες (19.08.2018) το απόγευμα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, διαπιστώθηκε ότι ο 68χρονος συνόδευε τον 23χρονο, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων Αρχών Πολωνίας, προσπαθώντας να διευκολύνει την έξοδο του από τη χώρα, με προορισμό την Πολωνία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News