default-image

Εν αναμονή πίστωσης 1,6 εκ. ευρώ για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας

Χανιά
Εν αναμονή πίστωσης 1,6 εκ. ευρώ για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαφής προειδοποίηση στους καταπατητές του ρέματος του Κλαδισού απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων τονίζοντας ότι ο ποταμός σύντομα θα καθαριστεί

Εν αναμονή της έγκρισης χρηματοδότησης ύψους ενός εκατομμυρίου εξακοσίων χιλιάδων ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών και από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων βρίσκεται η περιφερειακή ενότητα Χανίων προκειμένου να προχωρήσει άμεσα στην ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων σε όλους τους δήμους.

Στόχος της περιφερειακής αρχής είναι οι δημοπρατήσεις των έργων να γίνουν τάχιστα και οι παρεμβάσεις να ξεκινήσουν μέσα στο φθινόπωρο.

Σαφής προειδοποίηση στους καταπατητές του ρέματος του Κλαδισού απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων τονίζοντας ότι ο ποταμός σύντομα θα καθαριστεί και όσοι εμποδίζουν την ομαλή ροή των υδάτων θα υποστούν τις συνέπειες.

Το πρωί κλιμάκιο της Αντιπεριφέρειας Χανίων με επικεφαλής τον Απόστολο Βουλγαράκη και την διευθύντρια τεχνικών έργων επιθεώρησε το έργο αποκατάστασης και αναβάθμισης του δρόμου Χανιά - Αλικιανός.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης με το ποσό των 500.000 ευρώ και με ολοκληρωμένες τις απαλλοτριώσεις εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News