«Μαϊμού» τσάντες, βαλίτσες και αρώματα σε κατάστημα του Αποκόρωνα

Χανιά
«Μαϊμού» τσάντες, βαλίτσες και αρώματα σε κατάστημα του Αποκόρωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πωλούσε τσάντες, βαλίτσες και αρώματα τα οποία παρουσιάζονταν ως επώνυμα αλλά στην ουσία ήταν «μαϊμού» προϊόντα. Ο λόγος για 49χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος που συνελήφθη την Παρασκευή από αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Αποκορώνου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Σημάτων και πλαστογραφία.

Ο έλεγχος στο κατάστημα σε περιοχή του Αποκόρωνα έγινε σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμης εταιρείας και οι απομιμήσεις κατασχέθηκαν.

Aναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (03.08.2018) πρωινές ώρες, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Αποκορώνου 49χρονη ημεδαπή  για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Σημάτων και πλαστογραφία.

Ειδικότερα χθες (03.08.2017), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμης εταιρείας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα σε περιοχή του Δήμου  Αποκορώνου, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε η διάθεση προϊόντων προς πώληση,  τα οποία ήταν απομίμηση επώνυμης εταιρείας και συνελήφθη η 49χρονη ως  ιδιοκτήτρια καταστήματος.

Κατασχέθηκε πλήθος προϊόντων (τσάντες, βαλίτσες, κολόνιες) απομιμήσεις της συγκεκριμένης εταιρείας.

Η προανάκριση, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου.

(φωτογραφία αρχείου) 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News