default-image

Πυρoβόλησε εν ψυχρώ στην κοιλιά 56χρονο στα Χανιά

Χανιά
Πυρoβόλησε εν ψυχρώ στην κοιλιά 56χρονο στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα λόγω κτηματικών διαφορών

Τον τρόμο βίωσε 56χρονος όταν είδε νεαρό άνδρα να στρέφει το όπλο εναντίον και να πυροβολεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, στις 05:30 περίπου, όταν το θύμα, ένας 56χρονος που διατηρεί καφενείο στο Κατωχώρι, στα Κεραμειά, είχε φτάσει στην είσοδο του καταστήματός του για να ξεκινήσει τη λειτουργία του. Ενόσω στέκονταν στην πόρτα, δέχθηκε πυροβολισμό, από τον 25χρονο φερόμενο, ως δράστη, της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Ο 25χρονος μετά το περιστατικό εξαφανίστηκε, ενώ ο 56χρονος που τραυματίστηκε από σφαίρα, έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος. Το χωριό αμέσως σηκώθηκε στο πόδι και λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο η αστυνομία, στις 6 περίπου το πρωί. Ο 56χρονος μεταφέρθηκε από οικείο του πρόσωπο στο νοσοκομείο Χανίων, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος με τραύματα στη μέση και στη σπονδυλική στήλη. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον φερόμενο ως δράστη με την προανάκριση να δείχνει μέχρι στιγμής ότι το περιστατικό σημειώθηκε για κτηματικές διαφορές.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (03.08.2018) πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, 25χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 56χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 25χρονος κατηγορείται ότι σήμερα πρώτες πρωινές ώρες (03.08.2018) με την χρήση όπλου τραυμάτισε τον 56χρονο για μεταξύ τους διαφορές, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ο 25χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς τις ανωτέρω υπηρεσίας οι οποίοι έφτασαν άμεσα στο σημείο.

Ο 56χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News