default-image

26χρονος στα Χανιά, έκρυβε στην αυλή του σπιτιού του ναρκωτικά

Χανιά
26χρονος στα Χανιά, έκρυβε στην αυλή του σπιτιού του ναρκωτικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειροπέδες σε 26χρονο άνδρα πέρασαν σήμερα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, μετά από έρευνα που έγινε στην οικεία του και συγκεκριμένα σε αύλειο χώρο του σπιτιού βρήκαν και κατάσχεσαν ποσότητα κάνναβης, μεταλλικό τρίφτη και ένα δενδρύλλιο κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών  της Υποδιεύθυνσης  Ασφάλειας Χανίων.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Συνελήφθη, 26χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, σήμερα (02.08.2018) σε περιοχή του Δήμου Κισάμου, 26χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σήμερα (02.08.2018) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 26χρονου και σε αύλειο χώρο αυτής, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, μεταλλικός τρίφτης κάνναβης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης ευρισκόμενο στο στάδιο της ανάπτυξης.

Η προανάκριση διενεργείται από το  Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών  της Υποδιεύθυνσης  Ασφάλειας  Χανίων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News