default-image

Αιματηρή συμπλοκή στα Χανιά «έστειλε» στο νοσοκομείο ένα νεαρό

Χανιά
Αιματηρή συμπλοκή στα Χανιά «έστειλε» στο νοσοκομείο ένα νεαρό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε δίστασε να βγάλει μαχαίρι και να τραυματίσει ένα νεαρό ένας άνδρας στα Χανιά  

Στη σύλληψη του άνδρα που μαχαίρωσε έναν 24χρονο χτες το απόγευμα σε κεντρικό σημείο των Χανίων, προχώρησαν οι Αρχές.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου, για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 24χρονου αλλοδαπού, συνελήφθη ένας άνδρας (επίσης αλλοδαπός), ηλικίας 36 ετών.

Ο άνδρας συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, με την κατηγορία ότι προκάλεσε σωματικές βλάβες και τραυμάτισε τον 24χρονο με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου και ειδικότερα με μαχαίρι.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη χτες το απόγευμα, σε κεντρικό σημείο των Χανίων, με την αστυνομία να προχωρά στην άμεση σύλληψή του, καθώς έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήσαν οι αστυνομικοί ανευρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι με μήκος λάμας 10 cm.

Σημειώνεται ότι ο 24χρονος άνδρας, μετά την αιματηρή συμπλοκή, η οποία έγινε λόγω προσωπικών διαφορών, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News