Χανιά

Νέο ανακαινισμένο κατάστημα Κωτσόβολος στα Χανιά

Εκπλήξεις και δώρα για ένα αξέχαστο ταξίδι στην καινοτομία στις 20 & 21 Ιουλίου

Η Κωτσόβολος καλωσορίζει το κοινό στο ανακαινισμένο της κατάστημα στα Χανιά για να απολαύσουν από κοντά μία μοναδική εμπειρία τεχνολογίας και εκπλήξεις με δώρα κάθε ώρα!

Στους ανανεωμένους χώρους του καταστήματος των 1.620 τ.μ. και στα επιπλέον επίπεδα που προστέθηκαν, ο επισκέπτης μπορεί να βρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον οικιακό ή τον επαγγελματικό του εξοπλισμό και έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Κωτσόβολος είναι στη διάθεση των επισκεπτών του, ώστε να επιλέξει τη συσκευή εκείνη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του και στην καθημερινότητά του. Και ενώ το ταξίδι την καινοτομία και την άνεση συνεχίζεται, οι λάτρεις του gaming μπορούν να βρουν το gadget που επιθυμούν στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο για gaming, ενώ παράλληλα ο επισκέπτης μπορεί να παραδώσει την παλιά του συσκευή στον ειδικό χώρο Ανακύκλωσης, αλλά και να απευθυνθεί στο Service Corner, όπου εξειδικευμένος συνεργάτης της Κωτσόβολος αναλαμβάνει την άμεση και επί τόπου επισκευή της.

Η Κωτσόβολος γιορτάζει το ανακαινισμένο της κατάστημα και για τις 20 & 21 Ιουλίου έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και δώρα. Κάθε 1 ώρα θα κληρώνεται ένα δώρο, ενώ στις 23 Ιουλίου στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη κλήρωση για ένα κλιματιστικό για όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό από όλες τις μέρες.

Ένα καλοκαίρι Κωτσόβολος μόνο με ευκαιρίες και πλούσια δώρα σε έναν υπερσύγχρονο και ανανεωμένο χώρο. Επισκεφτείτε τώρα το κατάστημα στην οδό Σκαλίδη 24, Χανιά και θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι!

 

 

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα και σήμερα λειτουργεί 95 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.kotsovolos.gr, ενώ απασχολεί πάνω από 2.300 εργαζόμενους. Eξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων.

Η εταιρεία δίνει έμφαση στην ανάπτυξη omni-channel μοντέλου, μέσω των καναλιών πώλησης καταστημάτων Franchise, αλλά και πώλησης επαγγελματικών λύσεων (B2B).

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook - www.facebook.com/Kotsovolos

Twitter - https://twitter.com/KotsovolosOn

ou Tube -  http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece

Google Plus - https://plus.google.com/116092004640999302663#116092004640999302663/posts

Instagram - https://www.instagram.com/kotsovolos_greece/

 

 

Σχετικά με τη Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και τηλεπικοινιακών προϊόντων και υπηρεσιών και απασχολεί πάνω από 42.000 εργαζόμενους σε 9 χώρες. Η Dixons Carphone προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και κινητών συσκευών που υποστηρίζονται από υπηρεσίες μετά την πώληση και παρέχονται από τα brands της εταιρείας Geek Squad και Knowhow, διευκολύνοντας το κοινό να ζει καλύτερα μέσα σε έναν κόσμο διαδικτυακά συνδεδεμένο.

Τα υψηλού επιπέδου brands της Dixons Carphone περιλαμβάνουν την Carphone Warehouse και τα Currys PC World στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, την Elkjøp, τη Phonehouse, την El Giganten, τη Gigantti, τη Phone House και τη Lefdal στις σκανδιναβικές χώρες, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την Dixons Travel σε μια σειρά από Αγγλικά αεροδρόμια και στο Δουβλίνο και το Όσλο. Τα βασικά brands παροχής υπηρεσιών περιλαμβάνουν τη Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τις Σκανδιναβικές χώρες.

Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις (B2B) παρέχονται μέσω των brands Connected World Services, PC World Business και Carphone Warehouse Business. Το brand Connected World Services στοχεύει στην αξιοποίηση της υπάρχουσας τεχνογνωσίας, μεθόδων διαχείρισης και τεχνολογίας του Ομίλου, προκειμένου να προσφέρει ένα εύρος υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dixons Carphone plc, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.dixonscarphonegroup.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στους λογαριασμούς @DixonsCarphone.

Σχόλια