Χανιά

Χρώματα και ζωγραφιές γέμισε η Παιδιατρική Κλινική στα Χανιά

Η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων άλλαξε όψη και έγινε πιο όμορφη για τα μικρά παιδάκια που μπαίνουν και μένουν εκεί.

Η «αναγέννηση» αυτή οφείλεται στο Σύλλογο Εργαζομένων του νοσοκομείου αλλά και σε όλους τους χορηγούς που έβαλαν το… χεράκι τους.

Το υπουργείο Υγείας μάλιστα εκφράζει τα συγχαρητήρια του σε όσους συνέβαλαν ώστε αυτά τα παιδιά να βρίσκονται μέσα σε έναν όμορφο χώρο.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και προσωπικά ο Αναπληρωτής Υπουργός Παύλος Πολάκης, επιθυμεί να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων και όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην αναμόρφωση της εικόνας των κτιριακών υποδομών της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

Ιδιαιτέρως συγχαίρουμε γιαυτή την πρωτοβουλία, που απέβη σε ένα ευχάριστο και επιστημονικά βοηθητικό περιβάλλον, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ευτύχη Κοντορινάκη και Εμμανουέλα Περάκη, καθώς και τη ζωγράφο που φιλοτέχνησε τον χώρο Βάσω Τζάλου.

Πέρα από το αυτονόητο όφελος για τους μικρούς ασθενείς του Νοσοκομείου, η πρωτοβουλία αυτή αναδεικνύει επιπλέον και ένα διαφορετικό μη-στείρο παράδειγμα συμβολής του συνδικαλιστικού χώρου των εργαζομένων, που χωρίς να υποκαθιστά αρμοδιότητες και καθήκοντα της Διοίκησης και του Δημοσίου, συμβάλλει με δημιουργικότητα στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας.».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια