Χανιά

Είδη βασικής υλικής συνδρομής διανεμήθηκαν στον Δήμο Πλατανιά

Είδη πρώτης ανάγκης παράλαβε και διένειμε στους ωφελούμενους ο Δήμος Πλατανιά ως εταίρος, με την Περιφέρεια Κρήτης του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής Συνδρομής (ΤΕΒΑ/FEAD).

Ο Δήμος Πλατανιά ως Εταίρος, με την Περιφέρεια Κρήτης, του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ/FEAD), παράλαβε και διένειμε στους ωφελούμενους μας: α) είδη παντοπωλείου (ζυμαρικά, φακές, ρύζι, γάλατα κ.τ.λ), β) είδη βασικής υλικής συνδρομής (είδη υγιεινής και καθαριότητας) και γ) είδη κρεοπωλείου (κρέας χοιρινό, κρέας βοδινό και αυγά).

Οι διανομές έγιναν από το Δημαρχείο Πλατανιά, στο Γεράνι.

Οι ποσότητες, από τα είδη κρεοπωλείου (κρέας χοιρινό, κρέας βοδινό και αυγά), καθώς και γάλα εβαπορέ, οι οποίες  έμειναν αδιάθετες, διατέθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου & Σελίνου για τις ανάγκες των ωφελουμένων, στα ιδρύματα και δομές της.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνεργασία, στην εταιρία MEATING - ΜΑΘΙΟΥΛΑΚΗΣ ABEE για την δωρεά παραχώρηση των εγκαταστάσεων του, στον Δήμο μας, για να χρησιμοποιηθούν ως χώροι ασφαλούς και υγιεινής φύλαξης των κρεάτων, καθώς και την διάθεση αυτοκίνητου ψυγείου της ανωτέρω εταιρίας, κατά την διανομή.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια