default-image

Τους τσάκωσαν τη στιγμή που γινόταν μεταξύ τους «νταλαβέρι»

Κρήτη
Τους τσάκωσαν τη στιγμή που γινόταν μεταξύ τους «νταλαβέρι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιάστηκαν στα... πράσα, την στιγμή που προμήθευαν ναρκωτικά εναν 21χρονο. Ο λόγος για 3 αλλοδαπούς που εντόπισαν αστυνομικοί στα Χανιά και μάλιστα τη στιγμή που γινόταν το παράνομο «νταλαβέρι».

Στη συνέχεια υπήρξε έλεγχος στους ίδιους και έρευνα σε υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιούσαν οι τρεις αλλοδαποί (ο 35χρονος, ο 28χρονος και ο 41χρονος) όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 19,1 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν και οι 4 κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικά τι αναφέρει το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στα Χανιά από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 35, 28, 41 και 21 ετών κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατελήφθησαν ο 35χρονος, ο 28χρονος και ο 41χρονος κατά το χρόνο που προμήθευαν με ποσότητα ναρκωτικών ουσιών τον 21χρονο έναντι χρηματικού ποσού και συνελήφθησαν. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους ίδιους και έρευνα σε υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιούσαν οι τρεις αλλοδαποί (ο 35χρονος, ο 28χρονος και ο 41χρονος) όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 19,1 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News