Χανιά

Πλημμύρισε μελωδίες το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

Πλημμύρισε μελωδίες απόψε ο αύλιος χώρος του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων με τους ηλικιωμένους να σιγοψιθυρίζουν τραγούδια της εποχής τους απολαμβάνοντας μια ξεχωριστή εκδήλωση στο φως του δειλινού.

Η χορωδία ενηλίκων της ενορίας Αλικιανού «Ο Άγιος Γεώργιος ο Διβόλης» ερμήνευσε κλασικά αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων δημιουργών χαρίζοντας στιγμές χαράς στους τροφίμους οι οποίοι αφέθηκαν σε ρυθμούς της εποχής τους .

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας ο οποίος τόνισε πως «οι άνθρωποι του γηροκομείου είναι οι μανάδες και οι πατεράδες μας. Είναι αυτοί που έχουν φροντίσει για μας και τώρα είναι η σειρά μας να φροντίσουμε εμείς για εκείνους».

Την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι πολιτιστικοί φορείς και ολόκληρη η κοινωνία των Χανίων αγκαλιάζει το Δημοτικό γηροκομείο, εξέφρασε ο πρόεδρος του ιδρύματος κ. Γιώργος Κουκλάκης. «Όταν ανέλαβα τη διοίκηση είχε βάλει στόχο να υπάρξει εξωστρέφεια. Νομίζω ότι το πετυχαίνουμε και ολοένα και περισσότεροι φορείς στέκονται με κάθε τρόπο στο πλευρό μας. Αυτό θα πρέπει να είναι και ένα μήνυμα προς την πολιτεία που κάποτε πρέπει να στηρίξει επιτέλους το γηροκομείο» είπε ο κ. Κουκλάκης.

Συγκινημένοι εμφανίστηκαν οι ηλικιωμένοι και οι ηλικιωμένες του ιδρύματος που έλεγαν χαρακτηριστικά πως η ανάγκη για ψυχαγωγία δεν σταματά ακόμη κι όταν τα χρόνια έχουν περάσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια