Το «Καλό Μεσημέρι» ζωντανά από τα όμορφα Χανιά!

Χανιά
Το «Καλό Μεσημέρι» ζωντανά από τα όμορφα Χανιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στέλιος Ζερβός και η Ιωάννα Μαλέσκου μας λένε σήμερα «Καλό Μεσημέρι» από τα όμορφα Χανιά, την πόλη που σου κλέβει την καρδιά!

Πλούσια η θεματολογία της σημερινής εκπομπής, με το Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα να βρίσκεται στο πλατό και να μιλά για την πόλη που αυτή την περίοδο έχει «πλημμυρίσει» από τουρίστες, Έλληνες και ξένους.

Στη συνέχεια, οι δύο παρουσιαστές θα υποδεχτούν την κ. Ζαχαρένια Σημανδηράκη, Ειδική Συνεργάτις των Γενικών Αρχείων του Κράτους και Μέλος του Δ.Σ. Διαπολιτιστικού Ευρωμεσογειακού Κέντρου UNESCO. Μαζί της θα κάνουμε ένα ιστορικό ταξίδι στα Χανιά μέσα από σπάνιες εικόνες μιας άλλης εποχής.

Επίσης, στο σημερινό «Καλό Μεσημέρι» θα μαγειρέψουμε ψαρονέφρι με πορτοκάλι και μέλι μαζί με την αντιδήμαρχο Ελευθερία Αλιφιεράκη!

Τέλος, στο πλατό της εκπομπής θα βρεθούν οι: Δημήτρης Μουντάκης - Operations Manager, Γιώργος Μαμασούλας – Instructor, Βασίλης Παπαδάκης - Instructor, Στέλιος Παπατζανάκης Drone pilot, Απόφοιτος Hellenic drones.

Παράλληλα, και κατά τη διάρκεια της εκπομπής όμως θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στα γνωστά και άγνωστα σημεία των Χανίων μέσα από videos, αλλά και μοναδικές περιγραφές των καλεσμένων.

Μην το χάσετε λοιπόν! Σήμερα στις 15:00 η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Στέλιος Ζερβός θα μας πουν «Καλό Μεσημέρι» από τα όμορφα Χανιά!

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News