Χανιά

Χρυσό Μετάλλιο σε καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης

Το Εθνικό Βραβείο και το Χρυσό Μετάλλιο Επιχειρησιακής Έρευνας 2018 απονεμήθηκε στον καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Μάρκο Παπαγεωργίου.

Το Βραβείο απένειμε η Ελληνική Εταιρία Επιχειρησιακών Ερευνών σε αναγνώριση της εξαιρετικής συνεισφοράς του στην πρόοδο της επιστήμης της Επιχειρησιακής Έρευνας.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής έναρξης του 7ου Διεθνούς Συμποσίου & 29ου Εθνικού Συνεδρίου Επιχειρησιακής Έρευνας, που διοργανώθηκε στα Χανιά, από την Ελληνική Εταιρία Επιχειρησιακών Ερευνών και τη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Το Εθνικό Βραβείο και το Χρυσό Μετάλλιο Επιχειρησιακής Έρευνας 2018 απένειμε στον τιμώμενο, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Επιχειρησιακών Ερευνών και Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Νικόλαος Ματσατσίνης. Κατά την τελετή βράβευσης ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Ε. έκανε αναφορά στο έργο του τιμώμενου και ανέγνωσε την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Εταιρίας. Μετά την βράβευση ο Καθηγητής κ. Μάρκος Παπαγεωργίου, έδωσε ομιλία στο επιστημονικό του αντικείμενο με θέμα «Διαχείριση κυκλοφορίας για τον 21ο αιώνα». Την τελετή καθώς και την ομιλία του βραβευθέντα Καθηγητή παρακολούθησαν οι σύνεδροι από Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και οι προσκεκλημένοι.

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Εταιρία Επιχειρησιακών Ερευνών ιδρύθηκε το 1963 με στόχο την προώθηση της μελέτης και εφαρμογής των μεθόδων Επιχειρησιακής Έρευνας προς όφελος της Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Η Ελληνική Εταιρία Επιχειρησιακών Ερευνών είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Εταιριών Επιχειρησιακών Ερευνών (ΕURO) καθώς και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Εταιριών Επιχειρησιακών Ερευνών (IFORS).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια