Κλέφτης ποδηλάτων έπεσε στα χέρια των αστυνομικών με τα… ποδήλατα

Χανιά
Κλέφτης ποδηλάτων έπεσε στα χέρια των αστυνομικών με τα… ποδήλατα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προτίμηση στα… ξένα ποδήλατα φαίνεται πως είχε ένας άνδρας στα Χανιά.

Αυτό γιατί, μέσα σε μία μόλις ημέρα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, ο άνδρας έκλεψε όχι ένα, αλλά δύο ποδήλατα από περιοχές του Δήμου Χανίων.

Οι 2 υποθέσεις κλοπής ποδηλάτων εξιχνιάστηκαν και ο 46χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης, συνελήφθη χτες το απόγευμα και μάλιστα από τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Σημειώνεται ότι τα 2 ποδήλατα, συνολικής αξίας 900 ευρώ κατασχέθηκαν και δόθηκαν πίσω στους ιδιοκτήτες τους.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (14.06.2018) το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων,  46χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Πρωτοδικών Χανίων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπής ποδηλάτων που διαπράχθηκαν σε περιοχές  του Δήμου Χανίων, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 46χρονου.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, βρέθηκαν στην κατοχή του 46χρονου και κατασχέθηκαν δύο ποδήλατα συνολικής χρηματικής αξίας 900 ευρώ, τα οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο και την 11.06.2018 από περιοχές του Δήμου Χανίων.

Τα ποδήλατα αποδόθηκαν στους παθόντες.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News