Χανιά

Την έστηνε έξω από εκκλησίες, έλεγε ψέματα και αποσπούσε χρήματα από τουρίστες

Είχε τον δικό του τρόπο να αποσπά χρήματα από τους περαστικούς ένας 39χρονος, ο οποίος την… έστηνε έξω από την είσοδο ιερών ναών στα Χανιά και λέγοντάς τους ψέματα τους αποσπούσε χρηματικά ποσά.

Ειδικότερα ο 39χρονος Ελληνικής καταγωγής προσέγγισε κυρίως διερχόμενους τουρίστες και τους παρουσίαζε ψευδή γεγονότα ως αληθινά με σκοπό την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους.

Ωστόσο ο 39χρονος άνδρας, το μεσημέρι έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς του Τμήματος Κισάμου και συνελήφθη με την κατηγορία του αδικήματος της απάτης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Συνελήφθη, σήμερα (14.06.2018) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, 39χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίστηκε ο 39χρονος, κατά τον χρόνο που προσέγγιζε διερχόμενους αλλοδαπούς (τουρίστες), παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά αποσπούσε χρηματικό ποσό για την είσοδο τους σε εκκλησιαστικό χώρο με σκοπό να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων».

 

Σχόλια