Την έστηνε έξω από εκκλησίες, έλεγε ψέματα και αποσπούσε χρήματα από τουρίστες

Χανιά
Την έστηνε έξω από εκκλησίες, έλεγε ψέματα και αποσπούσε χρήματα από τουρίστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε τον δικό του τρόπο να αποσπά χρήματα από τους περαστικούς ένας 39χρονος, ο οποίος την… έστηνε έξω από την είσοδο ιερών ναών στα Χανιά και λέγοντάς τους ψέματα τους αποσπούσε χρηματικά ποσά.

Ειδικότερα ο 39χρονος Ελληνικής καταγωγής προσέγγισε κυρίως διερχόμενους τουρίστες και τους παρουσίαζε ψευδή γεγονότα ως αληθινά με σκοπό την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους.

Ωστόσο ο 39χρονος άνδρας, το μεσημέρι έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς του Τμήματος Κισάμου και συνελήφθη με την κατηγορία του αδικήματος της απάτης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (14.06.2018) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, 39χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίστηκε ο 39χρονος, κατά τον χρόνο που προσέγγιζε διερχόμενους αλλοδαπούς (τουρίστες), παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά αποσπούσε χρηματικό ποσό για την είσοδο τους σε εκκλησιαστικό χώρο με σκοπό να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News