Χανιά

Τι ανακοινώθηκε για το αεροδρόμιο Χανίων και τη Sky Express

Με στόχο να καταστεί το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης των Χανίων εφάμιλλο σε υπηρεσίες και ασφάλεια με μεγάλα διεθνή αεροδρόμια, η Fraport Greece συνεχίζει τις παρεμβάσεις τις στον αερολιμένα. Στελέχη της εταιρίας εκτιμούν ότι μέχρι τον ερχόμενο χειμώνα θα έχει επιτευχθεί πλήρης ανάπτυξη του αεροδρομίου.

Ταυτόχρονα η Fraport Greece προχωρά σε μείωση των αεροναυτιλιακών τελών κατά 50% κατά τους χειμερινούς μήνες για 2 χρόνια. Η μείωση θα ισχύσει με την έναρξη της χειμερινής περιόδου.

Όπως ανακοινώθηκε στη διάρκεια εκδήλωσης της Fraport Greece σήμερα στα Χανιά, από την 1η Νοεμβρίου ξεκινά πτήσεις από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας προς το Δασκαλογιάννης η αεροπορική εταιρία Sky Express με τρία δρομολόγια σε καθημερινή βάση.

(Στη φωτογραφία ο Γιώργος Βήλος Γενικός Δ/ντης Fraport και o Χάρης Μπότσαρης Διευθύνων Σύμβουλος της Sky express)

 Η αύξηση της επιβατικής κίνησης στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, μεταξύ αυτών και των Χανιων, τους χειμερινούς μήνες αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της Fraport Greece. Όπως έγινε γνωστό ήδη έχουν προγραμματιστεί σαράντα νέα δρομολόγια από το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης.  

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια