«Πνίγηκαν» από τις πλημμύρες – Έρχεται οικονομική ενίσχυση

Χανιά
«Πνίγηκαν» από τις πλημμύρες – Έρχεται οικονομική ενίσχυση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής σε κτήρια επαγγελματικής χρήσης που επλήγησαν από την πλημμύρα της 26ης Οκτωβρίου 2017 σε περιοχές του Δήμου Χανίων.

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει τους Δημότες που επλήγησαν από την πλημμύρα της 26ης Οκτωβρίου 2017 ότι δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία ορίζεται η διαδικασία χορήγησης Στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών  σε κτήρια  επαγγελματικής χρήσης.

Το έργο αποκατάστασης των ζημιών σε κτήρια που επλήγησαν από τις ανωτέρω  πλημμύρες αναλαμβάνει η Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών  Κεντρικής Ελλάδας (Δ.ΑΕ.Φ.Κ.-Κ.Ε.).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους δικαιούχους, τις προθεσμίες  και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ανωτέρω ΚΥΑ (συνημμένο ΦΕΚ  ) καθώς και στον ιστότοπο της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών καταστροφών (Δ.Α.Ε.Φ.Κ., τέως Υ.Α.Σ. ή στον ιστότοπο www.yas.gr ) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και στα τηλέφωνα 210 8704708-711.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News