default-image

Θλίψη στη Σούγια: Πέθανε ο Romeo, το... διάσημο κρι κρι

Χανιά
Θλίψη στη Σούγια: Πέθανε ο Romeo, το... διάσημο κρι κρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Romeo, το εξημερωμένο κρι κρι που ήταν η μασκότ της Σούγιας και για χρόνια βρισκόταν στο επίκεντρο, δεν είναι πια κοντά μας...

Η είδηση του θανάτου του Romeo έχει σκορπίσει θλίψη όχι μόνο στην περιοχή που ζούσε τα τελευταία χρόνια, αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη, αφού ήταν τόσο γνωστός χάρη στον ιδιοκτήτη του, Γιώργο Γεντεκάκη.

Ο πόνος του ιδιοκτήτη του ανείπωτος, αφού εκείνος τον είχε μεγαλώσει και τα τελευταία 17 χρόνια ήταν συγκάτοικοι, φίλοι, οικογένεια. Σε ανάρτησή του ο Γιώργος Γεντεκάκης ή αλλιώς Captain George γράφει:

«Σ’ αγαπούσα σαν παιδί μου και θα σ’ αγαπώ πάντα. Ήσουν ένα από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής μου δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Καλό ταξίδι Ρομέο μου. Δεν πιστεύω να έχεις παράπονο σε κράτησα με την αγάπη μου στη ζωή 17 χρόνια. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ θα σε θυμάμαι πάντα!».

Πέρυσι ο κ. Γεντεκάκης με συντροφιά τον Romeo είχε μιλήσει στο neakriti.gr και τον εικονολήπτη Αντώνη Ιγγλεζάκη για την ιδιαίτερη αυτή σχέση που είχαν:

«Τον γέννησε μία κατσίκα που ζούσε με τ' αγρίμια. Αυτή κάθε φορά που γεννούσε εξαφανιζόταν. Τον πήρα το Romeo μόλις γεννήθηκε για να ζήσει».

Δείτε τη συνέντευξη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News